Incident aviatic în Ucraina: O aeronavă cargo a aterizat de urgenţă

Un avion cargo de tip Antonov-12 a aterizat de urgenţă vineri, la aproximativ 1,5 kilometri de aeroportul din oraşul ucrainean Liov, după ce dispăruse de pe radare în zona de vest a Ucrainei, au informat autorităţile ucrainene, citate de Reuters.

799 afișări
Imaginea articolului Incident aviatic în Ucraina: O aeronavă cargo a aterizat de urgenţă

ULTIMA ORĂ Un avion cargo a aterizat de urgenţă în Ucraina

Avionul, de fabricaţie sovietică, a dispărut de pe radar la ora locală 7:10 (7:10, ora României, n. red.), când se afla la aproape 14 kilometri de aeroport, potrivit unui comunicat al Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Nu au fost observate flăcări. Echipajul este acum scos din aeronava avariată”, a informat Serviciul.

Momentan nu au fost făcute publice informaţii referitoare la cauza incidentului sau la numărul de persoane aflate la bordul aeronavei.

Taguri:
ucraina,
avion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici