INCIDENT AVIATIC: Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Marea Britanie/ Zeci de curse întârziate | FOTO, VIDEO

Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, în timpul manevrei de aterizare pe aeroportul din oraşul Bristol, situat în sudul Marii Britanii, afirmă surse citate de presa britanică.

2808 afișări
Imaginea articolului INCIDENT AVIATIC: Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Marea Britanie/ Zeci de curse întârziate | FOTO, VIDEO

INCIDENT AVIATIC: Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Marea Britanie/ Zeci de curse au avut întârzieri (Imagine: Daily Star)

Avionul, de tip Embraer 145, decolase din oraşul german Frankfurt, iar în momentul aterizării pe aeroportul din Bristol a derapat şi a ieşit de pe pistă.

La bordul avionului erau 25 de pasageri şi membri ai echipajului. "Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a fost rănită", a transmis un purtător de cuvânt al aeroportului, citat de BBC News online.

"Toţi cei 22 de pasageri şi trei membri ai echipajului ai avonului Embraer 145 au fost evacuaţi; nicio persoană nu a semnalat că este rănită. Serviciile de urgenţă se aflau la faţa locului", a comunicat compania aeriană BMI.

Autorităţile aeronautice britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului.

Zeci de curse aeriene au avut întârzieri în urma incidentului aerian. Pasagerilor din aeroport li s-a transmis că toate cursele vor avea întârzieri din cauza unui "incident".

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici