Incident cu un avion strategic, în Rusia. Trei militari au murit după catapultarea accidentală

  • Incident cu un avion strategic, pe un aeroport din Rusia
  • Trei militari au murit după catapultarea accidentală dintr-un avion Tupolev 22M
  • Autorităţile militare încearcă să afle cauzele activării sistemului de catapultare
1331 afișări
Imaginea articolului Incident cu un avion strategic, în Rusia. Trei militari au murit după catapultarea accidentală

Incident cu un avion strategic, în Rusia. Trei militari au murit după catapultarea accidentală

Trei militari ruşi au murit după ce au fost catapultaţi accidental dintr-un bombardier strategic, într-un incident produs la sol, marţi, pe un aeroport din centrul Rusiei.

Cei trei militari se aflau la bordul unui bombardier strategic de tip Tupolev-22M. În timp ce avionul era la sol înaintea decolării, pe un aeroport militar din Kaluga, în centrul Rusiei, sistemul de catapultare s-a activat în mod eronat.

Cei trei membri ai echipajului au fost catapultaţi de la sol, iar paraşutele nu au avut distanţa necesară pentru a se deschide.

"Din cauza înălţimii insuficiente, paraşutele nu s-au deschis, iar trei membri ai echipajului au suferit răni incompatibile cu supravieţuirea", a comunicat Ministerul rus al Apărării, citat de agenţia RIA Novosti.

Autorităţile militare încearcă să afle cauzele activării sistemului de catapultare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici