"INCIDENT de securitate" la bordul unui avion de pasageri: Trei răniţi. Aeronava s-a întors în aeroport după decolare

Un avion de pasageri al companiei Delta Air Lines a revenit pe aeroportul de plecare, în oraşul american Seattle, după ce un invivid a încercat să pătrundă neautorizat în cabina piloţilor, trei persoane fiind rănite în incident, relatează CNN şi Fox News.

3991 afișări
Imaginea articolului "INCIDENT de securitate" la bordul unui avion de pasageri: Trei răniţi. Aeronava s-a întors în aeroport după decolare

"INCIDENT de securitate" la bordul unui avion de pasageri: Trei răniţi. Aeronava s-a întors în aeroport după decolare

Avionul decolase din Seattle cu destinaţia Beijing (China), dar piloţii au decis revenirea în Statele Unite după un "incident de securitate".

Potrivit informaţiilor preliminare, un pasager a încercat să pătrundă cu forţa în cabina piloţilor.

"Avionul a revenit după ce un pasager a atacat un însoţitor de bord", a declarat Perry Cooper, purtătorul de cuvânt al Aeroportului internaţional Seattle-Tacoma. Agresorul a fost imobilizat de pasageri.

Trei persoane au fost rănite în incident, inclusiv un însoţitor de bord.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici