Incident de securitate la reşedinţa ambasadorului SUA din Rusia: Un individ a pătruns în perimetrul de securitate

  • Incident de securitate la reşedinţa ambasadorului SUA din Rusia
  • Un individ a pătruns neautorizat în perimetrul de securitate
  • Ambasadorul american, John Sullivan, nu se afla în reşedinţă în momentul incidentului
1418 afișări
Imaginea articolului Incident de securitate la reşedinţa ambasadorului SUA din Rusia: Un individ a pătruns în perimetrul de securitate

Incident de securitate la reşedinţa ambasadorului SUA din Rusia: Un individ a pătruns în perimetrul de securitate

Un individ a pătruns cu un vehicul, în mod neautorizat, în perimetrul de securitate al reşedinţei ambasadorului american din Rusia, John Sullivan, informează agenţia de presă Reuters.

Incidentul a avut loc vineri după-amiază, anunţă Ambasada SUA din Rusia. Un cetăţean rus a pătruns cu un vehicul în perimetrul securizat al reşedinţei ambasadorului american, John Sullivan, în centrul Moscovei.

Individul a fost oprit de agenţii din dispozitivul de securitate şi a fost predat autorităţilor ruse, a declarat Rebecca Ross, purtătorul de cuvânt al Ambasadei americane din Rusia.

Ambasadorul John Sullivan nu se afla în reşedinţă în momentul incidentului şi nicio persoană nu a fost rănită, a precizat Rebecca Ross.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici