Incident pe aeroportul La Guardia din New York: Zece persoane au fost rănite

Zece persoane au fost rănite luni după-amiază pe aeroportul new-yorkez La Guardia, când trenul de aterizare din partea din faţă a unui Boeing care transporta 150 de persoane s-a prăbuşit la aterizare, conform companiei aeriene Southwest.

878 afișări
Imaginea articolului Incident pe aeroportul La Guardia din New York: Zece persoane au fost rănite

Incident pe aeroportul La Guardia din New York: Zece persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Zece persoane au fost rănite. Patru dintre ele au primit îngrijiri la faţa locului şi alte şase au fost spitalizate", a precizat un purtător de cuvânt al companiei.

Potrivit unui bilanţ precedent, cinci pasageri şi trei membri ai personalului de bord au fost răniţi şi au primit îngrijiri.

Aeroportul a fost închis după incident, conform autorităţilor aeroportuare din New York şi New Jersey.

Conform martorilor citaţi de Southwest, "trenul din faţa aparatului s-a prăbuşit la aterizare".

Boeingul 737-700 transporta 150 de pasageri şi membri ai echipajului. Cinci pasageri şi trei membri din personalul de zbor au primit îngrijiri, a precizat compania aeriană.

Un anchetator al Agenţiei americane de securitate a transporturilor (NTSB) s-a deplasat luni seară la faţa locului pentru a estima pagubele, a precizat NTSB.

La Guardia, care serveşte în special Statele Unite, este unul dintre cele trei aeroporturi din New York, alături de JFK şi Newark.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici