Incident pe Dunăre | Cel puţin opt răniţi după un incendiu produs la bordul unui vas de croazieră

Aproximativ 190 de pasageri şi membri ai echipajului au fost evacuaţi luni din cauza unui incendiu izbucnit la bordul unei nave de croazieră, pe Dunăre, cel puţin opt persoane fiind rănite, anunţă autorităţile austriece.

2768 afișări
Imaginea articolului Incident pe Dunăre | Cel puţin opt răniţi după un incendiu produs la bordul unui vas de croazieră

Incident pe Dunăre | Cel puţin opt răniţi după un incendiu produs la bordul unui vas de croazieră care naviga pe Dunăre

Incendiul a izbucnit luni în jurul orei 13.00 (14.00, ora României) la bordul unei nave de croazieră a companiei A-Rosa Riva care circula între oraşele Linz (Austria) şi Budapesta (Ungaria).

Cele aproximativ 190 de persoane aflate la bord au fost evacuate de 17 echipaje de pompieri. Opt membri ai echipajului au fost răniţi în incident.

Răniţii au fost transferaţi la spitale din orăşelul austriac Amstetten, relatează site-ul de ştiri Noe.orf.at.

La bordul vasului de croazieră erau 150 de pasageri şi 39 de membri ai echipajului.

Autorităţile încearcă să afle cauza incendiului. Conform site-ului Tag24.de, mai multe saloane şi cabine au ars în totalitate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici