Incidente armate în oraşul Londonderry din Irlanda de Nord/ Două persoane rănite

Două persoane au fost rănite vineri seară în urma a două atacuri armate separate petrecute în zona Ballymagroarty din oraşul Londonderry, situat în nord-vestul provinciei britanice Irlanda de Nord, relatează Reuters.

1351 afișări
Imaginea articolului Incidente armate în oraşul Londonderry din Irlanda de Nord/ Două persoane rănite

Incident armat în oraşul Londonderry din Irlanda de Nord

Autorităţile irlandeze au anunţat vineri seară că răspund unui incident armat în zona Ballymagroarty din oraşul Londonderry.

„Poliţiştii se află la locul unui incident armat în zona Ballymagroarty din oraşul Derry/Londonderry în această seară. Momentan nu putem oferi mai multe detalii”, au anunţat reprezentanţii poliţiei prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Două persoane au fost rănite în două incidente armate separate, în zona Ballymagorarty din oraşul Londonderry, conform BBC.

Serviciu de Ambulanţă al Irlandei de Nord (NIAS) a fost chemat să intervină pentru primul incident, petrecut în jurul orei locale 20.00 (22.00, ora României). În timp ce se aflau la locul atacului, paramedicii au fost informaţi de un al doilea incident, petrecut la câteva străzi distanţă.

Cele două persoane rănite au fost transportate la spitalul Altnagelvin şi se află în stare stabilă.

Patru persoane au fost arestate în data de 20 ianuarie, în urma unui atac cu vehicul-capcană în oraşul Londonderry. Nicio persoană nu a fost rănită, dar incidentul a subliniat ameninţarea teroristă prezentă în oraş.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici