Incidentul aviatic din Ucraina: Cel puţin patru persoane au murit, după ce un avion cargo de tip Antonov-12 a aterizat forţat | FOTO

Cel puţin patru membri ai echipajului avionului cargo de tip Antonov-12 care a aterizat vineri dimineaţa de urgenţă în vestul Ucrainei au decedat, au informat oficiali ucraineni, citaţi de Reuters.

1287 afișări
Imaginea articolului Incidentul aviatic din Ucraina: Cel puţin patru persoane au murit, după ce un avion cargo de tip Antonov-12 a aterizat forţat | FOTO

Cel puţin patru persoane au murit în urma aterizării de urgenţă din Ucraina

În ceea ce priveşte cauzele incidentului, ministrul ucrainean al Infrastructurii, Vladislav Kryklii, a anunţat că aterizarea de urgenţă a avut loc din cauza faptului că aeronava rămăsese fără combustibil. Potrivit aceluiaşi oficial, avionul venea din Spania şi urma să aterizeze la Liov.

Un avion cargo de tip Antonov-12 a aterizat de urgenţă vineri, la aproximativ 1,5 kilometri de aeroportul din oraşul ucrainean Liov, după ce dispăruse de pe radare în zona de vest a Ucrainei, au informat autorităţile ucrainene.

Avionul, de fabricaţie sovietică, a dispărut de pe radar la ora locală 7:10 (7:10, ora României, n. red.), când se afla la aproape 14 kilometri de aeroport, potrivit unui comunicat al Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă.

Taguri:
ucraina,
avion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici