India: Cel puţin 5 morţi şi 150 de răniţi într-un incendiu la un depozit de carburant

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte 150 au fost rănite într-un incendiu izbucnit la un depozit de carburant din statul indian Rajasthan (vest), anunţă autorităţile locale citate de BBC News online.

25 afișări
Imaginea articolului India: Cel puţin 5 morţi şi 150 de răniţi într-un incendiu la un depozit de carburant

India: Cel puţin 5 morţi şi 150 de răniţi într-un incendiu la un depozit de carburant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Persoanele care locuiesc în apropierea depozitului au fost evacuate, iar armata şi pompierii depun eforturi pentru stingerea incendiului. Depozitul, localizat la 15 kilometri de oraşul turistic Jaipur, conţine rezerve de benzină, kerosen şi motorină pentru companiile de stat indiene.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului, însă iniţial au fost auzite câteva explozii puternice. Flăcările sunt vizibile de la distanţa de peste 25 de kilometri.

"Este un incendiu foarte puternic. Este greu de controlat", a declarat ministrul regional al Petrolului, Murli Deora.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici