Individ împuşcat mortal după un atac cu cuţitul la reşedinţa ambasadorului Iranului la Viena

Un individ a fost împuşcat mortal după ce a atacat cu cuţitul un militar ce păzea reşedinţa ambasadorului Iranului la Viena, a anunţat Ministerul austriac al Apărării, potrivit site-ului cotidianului Daily Express.

1362 afișări
Imaginea articolului Individ împuşcat mortal după un atac cu cuţitul la reşedinţa ambasadorului Iranului la Viena

Individ împuşcat mortal după un atac cu cuţitul la reşedinţa ambasadorului Iranului la Viena

Atacatorul, în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc după ce un militar a deschis focul, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei vieneze.

Ministerul austriac al Apărării a comunicat că militarul a folosit iniţial un spray cu piper în încercarea de a opri atacul, însă a fost până la urmă nevoit să-şi folosească arma din dotare.

Militarul a fost spitalizat, fiind rănit la braţ în cursul atacului, au mai comunicat autorităţile austriece.

Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei locale 23.35 (ora României, luni, 00.35).

Până în acest moment nu se cunosc motivele atacatorului, însă autorităţile au decis să sporească securitatea la toate reprezentanţele diplomatice din Viena.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici