Un individ înarmat a luat ostatici pentru scurt timp doi agenţi de poliţie, în Ucraina

  • O nouă luare de ostatici a avut loc în Ucraina
  • Un individ înarmat a luat ostatici doi agenţi de poliţie
  • Ostaticii au fost eliberaţi, iar agresorul a reuşit să fugă într-o pădure
340 afișări
Imaginea articolului Un individ înarmat a luat ostatici pentru scurt timp doi agenţi de poliţie, în Ucraina

Un individ înarmat a luat ostatici scurt timp doi agenţi de poliţie, în Ucraina

Un individ înarmat a luat ostatici doi agenţi de poliţie, joi după-amiază, în Ucraina, dar i-a eliberat în scurt timp şi a fugit într-o pădure, anunţă autorităţile de la Kiev.

Incidentul a avut loc în oraşul ucrainean Poltava. Un individ înarmat cu o grenadă a luat ostatic un agent de poliţie într-un vehicul. În cadrul negocierilor, l-a eliberat în schimbul unui ofiţer de poliţie, a declarat ministrul ucrainean de Interne, Anton Geraşcenko.

Al doilea ostatic a fost eliberat, iar agresorul a fugit într-o pădure, abandonând vehiculul. "Atacatorul a abandonat maşina în mijlocul drumului şi a fugit într-o pădure. O operaţiune specială pentru arestarea individului periculos este în curs. Ostaticul a fost eliberat nevătămat. Autorităţile au preferat ca autorul să plece din oraş pentru siguranţa cetăţenilor", a precizat ministrul de Interne.

În urmă cu trei zile, un alt individ înarmat a luat ostatice 13 persoane, într-un autobuz, dar le-a eliberat ulterior.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici