Inmormântarea lui George Floyd, LIVE pe internet. Funeraliile au loc în Houston, mii de oameni au trecut deja pe la sicriul bărbatului

  • Înmormântarea lui George Floyd va fi transmisă LIVE pe internet
  • Derek Chauvin, poliţistul acuzat pentru moartea lui Floyd, riscă 40 de ani de închisoare
  • Donald Trump acuză AntiFa pentru orchestrarea protestelor masive din SUA
1206 afișări
Imaginea articolului Inmormântarea lui George Floyd, LIVE pe internet. Funeraliile au loc în Houston, mii de oameni au trecut deja pe la sicriul bărbatului

Sursa FOTO: Profimedia

George Floyd, bărbatul decedat la vârsta de 46 de ani ca urmare a unui incident cu poliţiştii din Minneapolis, deces în urma căruia peste 40 de oraşe americane au devenit scenă a unor proteste violente, va fi înmormântat astăzi. Ceremonia va fi transmisă LIVE pe internet.
 
Funeraliile vor avea loc în Houston, Texas, la ora locală 11:00 AM (ora 19:00 a României). Evenimentul va fi transmis LIVE de la The Fountain of Praise Church.
 
„Celebrăm viaţa unui om cu urcuşurile şi coborâşurile ei, viaţă a unui om conectat cu Dumnezeu şi care a conectat acum oameni din întreaga lume", a spus Mia K. Wright, pastor al bisericii unde va avea loc slujba.
 
La slujbă vor putea participa maximum 500 de persoane, date fiind regulile de distanţare socială.

Floyd Mayweather suportă costurile

Fostul pugilist Floyd Mayweather a anunţat că va suporta costurile înmormântării lui George Floyd.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici