Institutul american de Geofizică: Cutremur de 5,0 grade în largul coastelor sudice ale Greciei

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,0 grade s-a produs miercuri dimineaţă în Marea Mediterană, în apropierea coastelor sudice ale Greciei, anunţă Institutul american de Geofizică (USGS), acesta fiind al doilea cutremur moderat ce se produce în estul Mediteranei în mai puţin de 24 de ore.

2184 afișări
Imaginea articolului Institutul american de Geofizică: Cutremur de 5,0 grade în largul coastelor sudice ale Greciei

(Imagine: Mediafax Foto)

Seismul s-a produs miercuri la ora locală 10.17 (10.17, ora României), la o adâncime de 10 kilometri.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la 34 de kilometri sud sud-vest de oraşul Kalamata, în extremitatea sudică a Grecei continentale.

Până la această oră nu au fost semnalate victime ori daune materiale semnificative.

Seismul are loc la doar câteva ore după un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade ce s-a produs marţi seară în Marea Mediterană, în apropierea coastelor Greciei şi Turciei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici