Întrebarea surprinzătoare pusă lui Mitt Romney de un nepot al său

Unul dintre nepoţii lui Mitt Romney, Nate, în vârstă de patru ani, l-a întrebat pe bunicul său "L-ai bătut pe Barack Obama?", le-a povestit candidatul republican unor jurnalişti care l-au însoţit în autobuzul de campanie spre un eveniment.

284 afișări
Imaginea articolului Întrebarea surprinzătoare pusă lui Mitt Romney de un nepot al său

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nate pare că s-a săturat de campania pentru obţinerea învestiturii republicane în vederea alegerilor prezidenţiale de la 6 noiembrie, relatează postul ABC News în pagina electronică

"Primul lucru pe care mi l-a spus Nate atunci când m-a văzut a fost «L-ai bătut pe Barack Obama?»", a declarat Romney, în timp ce acesta, soţia sa Ann şi trei dintre cei 18 nepoţi - Nick, Chloe şi Parker - stăteau de vorbă cu reporterii. "Nu încă, sper să fac acest lucru", a declarat Romney că i-a răspuns.

În timpul vizitei, Romney i-a întrebat pe nepoţii săi care este partea din campanie care le place cel mai mult. Borcanul mare plin cu M&M's şi băncile confortabile ale autobuzului de campanie i-au răspuns ei.

Întrebat cum se simte în autobuzul Rambler, vechi de 51 de ani, cu care s-a deplasat la evenimentul de campanie din Troy (Ohio), candidatul republican a răspuns că îi "trezeşte amintiri". El a spus că schimbătorul de viteze "funcţionează impresionant de bine".

Ulterior, când un reporter l-a întrebat pe fostul guvernator cine crede Parker că va învinge în alegerile prezidenţiale, Romney l-a întrebat, la rândul său, pe băiat. "Cine crezi că va învinge, Parker, tata sau Barack Obama?", l-a întrebat el. Parker, timid, l-a arătat cu degetul pe bunicul său. "Mda, a fost învăţat cum trebuie", a spus candidatul republican.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici