Invadatorii ruşi au iar capitala Ucrainei în vizor: cel puţin trei explozii vineri dimineaţa, metroul este oprit, oamenii se adăpostesc

  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko anunţă, vineri dimineaţa, că cel puţin trei explozii au fost înregistrate în capitală după ce Rusia a lansat un atac dimineaţa devreme.
  • Şi alte regiuni sunt bombardate şi lăsate fără electricitate.
431 afișări
Imaginea articolului Invadatorii ruşi au iar capitala Ucrainei în vizor: cel puţin trei explozii vineri dimineaţa, metroul este oprit, oamenii se adăpostesc

Invadatorii ruşi au iar capitala Ucrainei în vizor: cel puţin trei explozii vineri dimineaţa, metroul este oprit, oamenii se adăpostesc

Panică în Kiev. Ruşii bombardează iar în mod masiv Kievul.
 
„Metroul este oprit pe toate (trei) liniile. Staţiile de metrou funcţionează ca adăposturi”, a declarat primarul, citat de publicaţia ucraineană kyivindependent.com. 
 
Vineri, Rusia a lansat al şaptelea atac masiv cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Sunt raportate explozii la Kiev, Harkov, Poltava, Zaporizhzhia şi Kryvyi Rih.
 
Kharkiv şi Poltava, două capitale regionale ucrainene, au rămas fără electricitate, în contextul în care Rusia continuă să lanseze atacuri masive cu rachete asupra Ucrainei.
 
Primarul din Harkov, Ihor Terejov, a declarat că oraşul a rămas fără electricitate. El a adăugat că „centrele de invincibilitate”, care asigură electricitate şi acces la internet, sunt operaţionale. 
 
Primarul din Poltava, Oleksandr Mamai, a confirmat o pană de curent în oraş, făcând apel la locuitori să îşi păstreze calmul şi să aştepte detalii suplimentare.
 
Anterior, guvernatorul regiunii Kiev, Oleksiy Kuleba, a declarat că apărarea antiaeriană a doborât o rachetă rusească.
 
Kuleba a adăugat că Rusia „atacă masiv Ucraina”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici