Irak: Cel puţin 38 de morţi şi 110 răniţi în atacuri produse în ziua alegerilor legislative

Cel puţin 38 de persoane au murit, iar alte 110 au fost rănite duminică, în incidente violente care au marcat alegerile legislative din Irak, au anunţat surse din Ministerul irakian de Interne.

13 afișări
Imaginea articolului Irak: Cel puţin 38 de morţi şi 110 răniţi în atacuri produse în ziua alegerilor legislative

Cel puţin 38 de morţi şi 110 răniţi în atacuri produse în Irak în ziua alegerilor legislative (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un bilanţ precedent indica 24 de morţi şi peste 80 de răniţi, în atacuri produse în diferite zone ale Irakului.

Cel puţin 30 de persoane au fost ucise în urma unor tiruri cu obuze şi proiectile de tip katiuşa la Bagdad, 25 dintre victime pierzându-şi viaţa în urma prăbuşirii unei clădiri în cartierul Our din nordul Bagdadului.

Alte opt persoane au murit în atentate cu bombă produse în capitala irakiană şi în zonele din apropierea acesteia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici