Iranul a montat rachete S-300 în zona unui complex nuclear - FOTO

Iranul a instalat sistemele de rachete S-300 în zona complexului de purificare a uraniului de la Fordow, relatează Televiziunea de stat iraniană şi agenţia Tasnim.

11206 afișări
Imaginea articolului Iranul a montat rachete S-300 în zona unui complex nuclear - FOTO

Iranul a montat rachete S-300 în zona unui complex nuclear - FOTO (Imagine tasnimnews.com)

"Prioritatea noastră este protejarea instalaţiilor nucleare în orice circumstanţe", a declarat generalul Farzad Esmaili, comandantul Gardienilor Revoluţiei.

Televiziunea publică iraniană a prezentat în premieră imagini cu sistemele de rachetă S300-PMU2, achiziţionate din Rusia.

În cadrul acordului nuclear cu Grupul P5+1 (SUA, M.Britanie, Franţa, China, Rusia şi Germania), Iranul a anunţat suspendarea activităţilor de îmbogăţire a uraniului în complexul subteran de la Fordow, situat la sud de Teheran.

Rusia a livrat Iranului recent sisteme de rachete antiaeriene S-300.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici