Iranul ameninţă Statele Unite cu acţiuni "dureroase", după discursul lui Donald Trump

Administraţia din Iran pregăteşte "reacţii dureroase" pentru Statele Unite ale Americii după discursul rostit de preşedintele Donald Trump la reuniunea Adunării Generale ONU, avertizează Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revoluţiei iraniene.

3152 afișări
Imaginea articolului Iranul ameninţă Statele Unite cu acţiuni "dureroase", după discursul lui Donald Trump

Iranul ameninţă Statele Unite cu acţiuni "dureroase", după discursul lui Donald Trump

În discursul rostit la ONU, Donald Trump a criticat Acordul nuclear cu Iranul şi a acuzat regimul islamist de la Teheran că susţine terorismul şi reprezintă o ameninţare pentru Orientul Mijlociu, în special pentru Israel.

"Asumarea unei poziţii clare împotriva lui Trump este doar primul pas", a reacţionat generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revoluţiei iraniene.

"Este foarte important la nivel strategic ca America să asiste la mai multe reacţii dureroase, sub forma acţiunilor şi deciziilor luate de Iran în lunile următoare", a averizat Ali Jafari, citat de site-urile Sepah News şi Ynetnews.com.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici