Iranul îndeamnă Europa să contracareze activ politicile Administraţiei Donald Trump

Europa şi întreaga comunitate internaţională treabuie să contracareze activ politicile Administraţiei din Statele Unite, condusă de preşedintele Donald Trump, afirmă Ali Akbar Salehi, directorul Organizaţiei iraniene pentru energie atomică.

516 afișări
Imaginea articolului Iranul îndeamnă Europa să contracareze activ politicile Administraţiei Donald Trump

Iranul îndeamnă Europa să contracareze activ politicile Administraţiei Donald Trump

"Dacă Europa şi restul membrilor comunităţii internaţionale care susţin Acordul nuclear iranian nu se opun activ politicilor Statelor Unite, regiunea şi întreaga lume vor avea un viitor înfricoşător, fără securitate, de o amploare fără precedent", a declarat Ali Akbar Salehi în cursul unui seminar desfăşurat în Norvegia, informează site-ul israelian Ynetnews.com.

Oficialul iranian a reiterat că programul nuclear al Teheranului are scopuri strict civile.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a decis retragerea din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, dar Uniunea Europeană, Rusia şi China menţin Tratatul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici