Islamist francez, condamnat pentru un atac terorist comis în Belgia în 2014

Islamistul francez Mehdi Nemmouche a fost găsit vinovat joi seară de comiterea a patru asasinate cu caracter terorist pe 24 mai 2014 la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, anunţă autorităţile belgiene, citate de cotidianul Le Figaro.

212 afișări
Imaginea articolului Islamist francez, condamnat pentru un atac terorist comis în Belgia în 2014

Islamist francez, condamnat pentru un atac terorist comis în Belgia în 2014

Un alt cetăţean francez, Nacer Bendrer, acuzat de furnizarea armelor folosite în atac, a fost găsit găsit vinovat de complicitate.

Cei doi indivizi au negat comiterea faptelor, dar riscă să fie condamnaţi la detenţie pe viaţă pentru acest act antisemit.

Patru persoane au fost împuşcate mortal pe 24 mai 2014 într-un atac armat comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici