Israelul revine la normalitate, după cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid-19

  • Israelul şi-a vaccinat cu ambele doze jumătate din populaţie.
  • Este prima ţară care se apropie de încheierea luptei cu pandemia, în timp ce alte ţări doar speră la asta.
  • Paşaportul verde este bilet de intrare la distracţie .
  • Guvernul israelian ia în calcul să renunţe la purtarea măştilor de protecţie în exterior.
4853 afișări
Imaginea articolului Israelul revine la normalitate, după cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid-19

Foto: Profimedia

Campania de vaccinare a fost un succes în Israel, iar acum ţara se îndreaptă spre finalul pandemiei şi se deschide aproape în totalitate. 
 
Vaccinarea încetineşte, pentru că şi-a atins scopul, iar rata de infectare e în scădere. Singura îngrijorare ar fi apariţia unor noi variante de virus. 
 
În Israel s-a derulat cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid. Este prima ţară care se apropie de finalul luptei cu pandemia, în timp ce alte state doar speră la acest lucru. 
 
Israelul are o polulaţie de 9 milioane de oameni din care a vaccinat jumătate cu ambele doze. Drept rezultat, rata de infectare a scăzut substanţial, iar ieri s-au înregistrat doar 251 de cazuri noi. În acest context, s-au deschis sălile de fitness, hotelurile, teatrele şi s-au reluat concertele, dar au acces doar persoanele vaccinate sau cele care au imunitate în urma infectării.
 
În Tel Aviv plajele sunt pline, iar când apune soarele, mii de oameni se îndreaptă spre baruri şi restaurante. Guvernul israelian ia în calcul să renunţe la purtarea măştilor de protecţie în exterior.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici