Israelul şi-a plasat toate ambasadele în alertă maximă după ameninţările de răzbunare ale Iranului, în urma asasinării şefului programului nuclear

  • Israelul şi-a plasat ambasadele din întreaga lume în alertă maximă.
  • Iranul a ameninţat cu represalii după uciderea şefului programului nuclear din această ţară.
1034 afișări
Imaginea articolului Israelul şi-a plasat toate ambasadele în alertă maximă după ameninţările de răzbunare ale Iranului, în urma asasinării şefului programului nuclear

Profimedia

Israelul şi-a plasat ambasadele din întreaga lume în alertă maximă sâmbătă, după ameninţările iraniene de represalii după uciderea şefului programului nuclear din Iran, lângă Teheran, a informat canalul israelian N12 News, citat de Reuters.
 
Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe israelian a declarat că instituţia  nu comentează probleme de securitate cu privire la reprezentanţii săi din străinătate.
 
Preşedintele Iranului a acuzat Israelul pentru uciderea lui Mohsen Fakhrizadeh, în vârstă de 59 de ani, care era şeful departamentului de cercetare şi inovare al Ministerului Apărării iranian, când a fost împuşcat în maşină de mai mulţi agresori, care l-au „rănit grav”. El nu a putut fi salvat, a declarat ministerul într-un comunicat. Omul de ştiinţă fusese descris de premierul israelian Benyamin Netanyahu drept tatăl programului iranian de arme nucleare.
 
Iranul a avertizat vineri că „răzbunare teribilă” îi aştepta pe cei implicaţi în ceea ce Teheranul a numit „un act terorist”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici