Italia a anunţat primele cazuri de coronavirus. Câţi oameni au fost infectaţi până acum

  • Italia a anunţat primele şase cazuri de infectare cu coronavirus, înregistrate în regiunea Lombardia
  • Sute de persoane care au intrat în contact cu bolnavii vor urma să fie testate
  • Coreea de Sud şi Iranul au confirmat la rândul lor noi cazuri de infectare cu coronavirus
5994 afișări
Imaginea articolului Italia a anunţat primele cazuri de coronavirus. Câţi oameni au fost infectaţi până acum

Sursa FOTO: Profimedia

Autorităţile italiene au anunţat primele şase cazuri de infectare cu coronavirus în regiunea Lombardia, din nordul Italiei. Sute de persoane care au intrat în contact cu bolnavii vor fi testate pentru a vedea dacă au luat boala.

Prima persoană ar fi contractat boala după ce s-a întâlnit cu un prieten care s-a întors recent din China. Locuitorii din două orăşele din regiune au fost rugaţi să rămână în casă cât timp se vor derula testele.

În Coreea de Sud, numărul îmbolnăvărilor s-a dublat într-o singură zi, de la aproximativ 100 la cel puţin 204. Cei mai mulţi au contractat virusul în oraşul Daegu din sudul ţării.

O femeie de 61 de ani, membră a sectei creştine „Biserica Shincheonji a lui Isus”, neştiind că a contractat boala, este suspectată că a contaminat singură aproximativ 40 de persoane, în special prin participarea la slujbele religioase. Municipalitatea Daegu a anunţat că peste 1000 de credincioşi ar fi participat la aceeaşi slujbă cu ea.

Nu departe de Daegu, în Cheongdo, la 320 de kilometri sud de Seul, un bărbat de 60 de ani a murit miercuri din cauza bolii.

Iranul a anunţat, de asemenea, că virusul s-a răspândit în mai multe oraşe, confirmând 13 noi cazuri, dintre care doi au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici