Italia a impus interdicţie de călătorie pentru cetăţenii Republicii Moldova/ Bilanţul epidemic în peninsulă: 34.926 de morţi

  • Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia
  • În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese
  • Italia impune interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova
10018 afișări
Imaginea articolului Italia a impus interdicţie de călătorie pentru cetăţenii Republicii Moldova/ Bilanţul epidemic în peninsulă: 34.926 de morţi

Italia a impus interdicţie de călătorie celor din Republica Moldova

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia, cu 12 decese produse în ultimele 24 de ore, iar, în contextul măsurilor antiepidemice, Guvernul italian a impus restricţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova.
 
Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, joi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.926 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 242.363.
 
În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese, potrivit Ministerului italian al Sănătăţii, citat de cotidianul La Stampa. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 193.978. În momentul de faţă, în Italia sunt 13.459 de persoane care au coronavirus.
 
Guvernul Italiei a impus interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare în care s-au înregistrat creşteri ale cazurilor de coronavirus în ultimele zile. Este vorba de Republica Moldova, Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a anunţat Ministerul italian al Sănătăţii, potrivit cotidianului La Repubblica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici