Italia anunţă un număr record de morţi din cauza Covid-19. Bilanţul se apropie de 10.000 de decese

  • Protecţia Civilă din Italia a anunţat 969 de noi decese provocate de Covid-19
  • Acesta este cel mai mare număr de decese înregistrat în 24 de ore de la începutul crizei
  • În total, numărul morţilor a ajuns la 9.134 în Italia
11323 afișări
Imaginea articolului Italia anunţă un număr record de morţi din cauza Covid-19. Bilanţul se apropie de 10.000 de decese

Italia anunţă un număr record de morţi din cauza Covid-19. Bilanţul se apropie de 10.000 de decese

Protecţia Civilă din Italia a anunţat vineri că a înregistrat 969 de decese cauzate de epidemia de Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit Corriere della Sera. Acesta este cel mai mare număr de decese înregistrat în 24 de ore de la începutul crizei din această ţară.

În total, numărul morţilor a ajuns la 9.134 în Italia.

Faţă de joi, numărul persoanelor infectate a crescut cu 5.959, ajungând la un total de 86.498. De asemenea, peste 10.000 de oameni au fost deja vindecaţi.

Lombardia, cu 37.298 de cazuri de infecţie, rămâne regiunea cu cele mai multe cazuri din Italia, fiind urmată de Emilia-Romagna (11.588 de cazuri) şi Veneto (7.497).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici