Bilanţ epidemic: Italia înregistrează 111 decese şi 416 cazuri noi de coronavirus

Decesele provocate de epidemia COVID-19 în Italia au urcat sâmbătă cu 111, faţă de 87 cu o zi înainte, a anunţat Agenţia pentru Protecţia Civilă, în timp ce numărul de cazuri noi a scăzut la 416 de la 516 înregistrate vineri, potrivit Reuters.

6089 afișări
Imaginea articolului Bilanţ epidemic: Italia înregistrează 111 decese şi 416 cazuri noi de coronavirus

Italia înregistrează 111 decese şi 416 cazuri noi de coronavirus

Numărul total de decese înregistrate de la izbucnirea pandemiei pe 21 februarie se ridică acum la 33.340, a transmis agenţia, a treia cea mai mare rată de decese din lume, după Statele Unite şi Marea Britanie.

Numărul de cazuri confirmate se ridică la 232.664, al şaselea la nivel mondial în spatele Statelor Unite, Rusiei, Spaniei, Marii Britanii şi Braziliei.

Sâmbătă, în terapie intensivă s-au mai aflat 450 de persoane, în scădere de la 475 vineri, menţinând un declin pe termen lung. Dintre cei infectaţi iniţial, 155.633 au fost declaraţi recuperaţi faţă de 152.844 o zi mai devreme.

Agenţia a informat că 2.405 milioane de oameni au fost testaţi pentru virus faţă de 2.369 milioane vineri, dintr-o populaţie de aproximativ 60 de milioane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici