Jaf armat în direct: Momentul în care trei bărbaţi înarmaţi pătrund în studioul unei emisiuni de radio din Brazilia | VIDEO

O emisiune de radio din Brazilia a fost întreruptă în plină desfăşurare în direct de un jaf armat care a avut loc în interiorul unuia dintre studiourile sale din Sao Paulo marţi noaptea, relatează postul WPTV.

2256 afișări
Imaginea articolului Jaf armat în direct: Momentul în care trei bărbaţi înarmaţi pătrund în studioul unei emisiuni de radio din Brazilia | VIDEO

Un jaf armat a avut loc în direct într-o emisiune de radio din Brazilia

SOT, o staţie radio online situată în Jardim, un cartier bogat din Sao Paulo, transmitea o emisiune în direct, când dintr-o dată un grup de trei bărbaţi înarmaţi au pătruns în interiorul studioului.

"Suntem jefuiţi", a spus prezentatorul, în timp ce aproximativ 30 de ascultători radio urmăreau şi ascultau jaful în direct pe internet.

Potrivit unuia dintre directorii postului de radio, oamenii care au urmărit emisiunea online au chemat poliţia, care a sosit după ce suspecţii au fugit.

Hoţii au luat telefoane mobile, ceasuri şi unele bijuterii, ameninţând prezentatorii şi invitaţii cu arma.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici