Jaf armat la un cazino din sudul Franţei. VIDEO

Mai mulţi indivizi înarmaţi au atacat şi au jefuit un cazino din oraşul Aix-en-Provence, sudul Franţei, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar aproximativ 15 persoane au fost rănite uşor, relatează publicaţia Le Figaro.

2315 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la un cazino din sudul Franţei. VIDEO

Jaf armat la un cazino din sudul Franţei. VIDEO (Imagine: Twitter)

În jurul orei locale 02.00 (03.00 - ora României), mai mulţi bărbaţi înarmaţi au pătruns în clădirea cazinoului Pasino, din sudul oraşului şi au deschis focul, fără însă a se înregistra victime.

Din cauza panicii create, 15 persoane s-au ales cu răni uşoare, a precizat un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri din departamentul Bouches-du-Rhone.

Bărbaţii au reuşit să fugă cu banii, fiind căutaţi de autorităţi. Nu se ştie exact câţi bărbaţi au participat la jaful armat.

Cazinoul Pasino din Aix-en-Provence a mai fost jefuit de două ori în 2011. Un comando armat a extras o sumă de 100.000 de euro în câteva minute în aprilie 2011.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici