Jair Bolsonaro, condamnat să îi plătească despăgubiri unei jurnaliste

  • Preşedintele Braziliei a fost condamnat pentru remarcile făcute la adresa unei jurnaliste
  • Prima instanţă a decis că Jair Bolsonaro va trebui să-i plătească daune morale jurnalistei Patricia Campos Mello
  • Preşedintele brazilian a acuzat-o pe jurnalistă că a oferit servicii sexuale în schimbul unor informaţii despre el
485 afișări
Imaginea articolului Jair Bolsonaro, condamnat să îi plătească despăgubiri unei jurnaliste

Jair Bolsonaro, a fost condamnat să îi plătească în jur de 3.000 de dolari daune morale jurnalistei Patricia Campos Mello pentru prejudiciul de imagine cauzat anul trecut.

Într-o conferinţă de presă, Bolsonaro a spus că jurnalista a încercat să obţină dovezi împotriva lui în schimbul unor favoruri sexuale cu sursa sa.

Judecătorii au stabilit că remarcile preşedintelui au fost machiste şi degradante la adresa ei, susţin surse judiciare,

Bolsonoro ar trebui să plătească 20.000 de reali (circa 3.000 de euro) jurnalistei de la cotidianul Folha De S. Paulo, una din cele mai respectate publicaţii din Brazilia.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de preşedinte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici