James Mattis asigură că nu va demisiona din funcţia de şef al Pentagonului

Secretarul american al Apărării, James Mattis, a negat miercuri zvonurile privind eventuala sa demisie din cauza presupuselor disensiuni cu preşedintele Donald Trump, informează cotidianul The Washington Post.

166 afișări
Imaginea articolului James Mattis asigură că nu va demisiona din funcţia de şef al Pentagonului

James Mattis dă asigurări că nu va demisiona din funcţia de şef al Pentagonului

"De câte ori s-a vorbit despre acest lucru de când sunt în funcţie?! Aceste zvonuri vor dispărea curând, iar cei care le-au lansat îl vor lansa pe următorul. Eu nu le-aş trata deloc cu seriozitate", a spus James Mattis.

Speculaţiile privind demisia lui James Mattis de la conducerea Pentagonului au apărut în contextul comentariilor făcute despre Donald Trump în cartea lui Bob Woodward.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici