James Murdoch a demisionat din bordul de conducere al companiei News Corp

  • James Murdoch nu mai este de acord cu conţinutul editorial al publicaţiilor, dar nici cu unele decizii strategice ale companiei.
  • News Corp este deţinută de Rupert Murdoch, iar în portofoliul său se află The World Street Journal, New York Post, The Times, The Daily Telegraph şi alte publicaţii cunoscute din Marea Britanie şi Australia.
  • James Murdoch a fost şi fostul şef executiv al companiei 21st Century Fox, înainte ca Walt Disney să cumpere majoritatea activelor anul trecut.
379 afișări
Imaginea articolului James Murdoch a demisionat din bordul de conducere al companiei News Corp

Profimedia

James Murdoch, fiul cel mic al lui Rupert Murdoch, mogulul care deţine News Corp, a demisionat din bordul de conducere al companiei, relatează BBC
 
Fiul miliardarului pleacă din companie pentru că nu mai este de acord cu conţinutul editorial, dar nici cu unele decizii strategice luate de companie. 
 
Dacă pe partea de business şi idei de conducere ori idei de conţinut nu se potrivesc, între James şi Rupert Murdoch nu există compatibilitate nici din punct de vedere politic. 
 
Miliardarul este un susţinător al lui Donald Trump, în timp ce fiul său mai mic a contribuit de nenumărate ori, financiar, la campania lui Joe Biden. 
 
Totuşi, deşi există aceste neînţelegeri între cei doi, tatăl şi fratele mai mare, Lachlan Murdoch, i-au mulţumit lui James pentru anii în care a fost devotat companiei.
 
„Îi suntem recunoscători lui James pentru toţi aceşti mulţi ani în care a fost în serviciul companiei. Îi transmitem cele mai bune gânduri pentru viitor”, i-au transmis tatăl şi fratele său. 
 
News Corp deţine publicaţiile The Times, The Sun şi The Sunday Times în Marea Britanie şi The Australian, The Daily Telegraph, dar şi The Herald Sun în Australia. The World Street Journal şi New York Post sunt alte două publicaţii care fac parte din portofoliul News Corp.
 
James Murdoch a fost şi fostul şef executiv al companiei 21st Century Fox, înainte ca Walt Disney să cumpere majoritatea activelor anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici