Jennifer Aniston, recunoscătoare că s-a putut vaccina împotriva COVID-19. ”Nu toţi sunt la fel de privilegiaţi”

  • Actriţa de la Hollywood a scris pe contul său de Instagram că e recunoscătoare că s-a putut vaccina împotriva COVID-19.
  • Ea şi-a exprimat şi solidaritatea faţă de ţările mai puţin privilegiate, precum India.
747 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, recunoscătoare că s-a putut vaccina împotriva COVID-19. ”Nu toţi sunt la fel de privilegiaţi”

Jennifer Aniston s-a vaccinat complet împotriva Covid-19 şi a declarat pe Instagram că se simte foarte bine şi este privileagiată că a putut avea acces la vaccin. 

Actriţa în vârstă de 52 de ani a scris: ”Din păcate, nu toţi suntem la fel de norocoşi. Gândurile mele merg către cei care nu au avut încă oportunitatea de a se vaccina şi nu se simt în siguranţă în preajma prietenilor şi a familiei”.

 

Ea şi-a exprimat şi solidaritatea faţă de alte ţări, în special India, care trece prin momente dificile din cauza epidemiei COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici