Jimmy Carter şi-a scurtat călătoria în Guyana din cauza unor probleme de sănătate

Fostul preşedinte american Jimmy Carter, în vârstă de 90 de ani, şi-a încheiat prematur vizita în Guyana din cauza unor probleme de sănătate, a anunţat Centrul Carter într-un comunicat publicat duminică, relatează Le Figaro în pagina electronică.

130 afișări
Imaginea articolului Jimmy Carter şi-a scurtat călătoria în Guyana din cauza unor probleme de sănătate

Jimmy Carter şi-a scurtat călătoria în Guyana din cauza unor probleme de sănătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Carter nu se simţea bine şi a părăsit Guyana astăzi pentru a se întoarce la Atlanta", în Statele Unite, a anunţat Centrul Carter, un ONG pentru apărarea drepturilor omului apărut în 1982 la iniţiativa lui Jimmy Carter.

Jimmy Carter se afla în Guyana în calitate de observator la alegerile generale care vor avea loc luni în această mică ţară anglofonă din nordul Americii de Sud.

Site-ul Centrului Carter a publicat o fotografie cu fostul preşedinte american, în care acesta apare zâmbind alături de alţi oficiali din cadrul misiunii. Fotografia a fost făcută duminică dimineaţa, înainte de plecarea lui Carter spre Statele Unite.

Jimmy Carter - preşedinte al Statelor Unite în perioada 1977-1981 - rămâne activ, conducând numeroase misiuni de monitorizare a alegerilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici