Joe Biden a depăşit infectarea cu virusul SARS-CoV-2

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a primit rezultate negative la teste de COVID-19 şi urmează să iasă din regimul de izolare, anunţă medicul personal al liderului de la Casa Albă.

192 afișări
Imaginea articolului  Joe Biden a depăşit infectarea cu virusul SARS-CoV-2

Joe Biden a depăşit infectarea cu virusul SARS-CoV-2

Conform unui document transmis de medicul preşedintelui, Joseph Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat de două ori pentru COVID-19 în ultimele 12 ore, iar rezultatele au fost negative, informează postul CNBC.

Preşedintele SUA ar urma să iasă din izolare miercuri după-amiază şi va purta mască medicală în următoarele zece zile, conform reglementărilor sanitare aflate în vigoare în Statele Unite.

"Simptomele preşedintelui s-au îmbunătăţit constant şi aproape că au dispărut. Preşedintele va face declaraţii de presă; testele sunt negative, a fost un caz cu simptome uşoare, graţie instrumentelor pe care Administraţia de la Washington s-a străduit să le pună la dispoziţie pentru toată lumea", a declarat dr. Kevin O’Connor, medicul Casei Albe.

În cursul dimineţii, Biden semnalase că va ieşi din izolare. "Revin în Biroul Oval. Îi mulţumesc medicului pentru îngrijiri, vă mulţumesc tuturor pentru susţinere", a afirmat preşedintele SUA într-un mesaj transmis prin Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
biden,
covid

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici