Joe Biden a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul primit de rivalul democrat al lui Trump

  • Trump şi Biden s-au duelat verbal marţi, la prima dezbatere de la alegerile pentru Casa Albă, cu câteva zile înainte ca preşedintele SUA să fie confirmat pozitiv
  • Toţi participanţii la dezbatere au fost testaţi vineri, după anunţul lui Trump că este infectat cu Covid-19
  • Chris Wallace, moderatorul primei dezbateri Trump-Biden, a acuzat familia Trump că nu a respectat protocolul de siguranţă în timpul emisiunii
4130 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul primit de rivalul democrat al lui Trump

Joe Biden a fost testat pentru Covid-19, după întâlnirea cu Trump. Rezultatul primit în urmă cu puţin timp

Candidatul democrat, Joe Biden, a scris vineri că a primit rezultatele testelor Covid-19, şi a anunţat că atât el, cât şi soţia sa, Jill, au teste negative la noul coronavirus.

„Mă bucur să vă spun că Jill şi cu mine am primit rezultate negative la COVID. Vă mulţumim tuturor pentru mesajele în care v-aţi arătat preocuparea. Sper că acest lucru vă va reaminti: purtaţi mască, păstraţi distanţa socială şi spălaţi-vă mâinile”, a scris Joe Biden pe Twitter.

 

Biden s-a întâlnit cu Trump marţi la prima dezbatere pentru alegerile prezidenţiale, au stat la distanţă, dar nu au purtat măşti de protecţie. Chris Wallace, moderatorul primei dezbateri Trump-Biden, a acuzat familia Trump că nu a respectat protocolul de siguranţă în timpul emisiunii.

Potrivit primelor date legate de starea de sănătate a preşedintelui, acesta prezintă simptome uşoare ale noului coronavirus. Citeşte mai departe.....

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici