Joe Biden anunţă că SUA este în grafic cu vaccinarea. Până pe 19 aprilie toţi americanii vor fi eligibili pentru imunizare

  • Joe Biden doboară obiectiv după obiectiv, ca preşedinte al SUA
  • Toţi adulţii din SUA vor fi eligibili pentru vaccinare până pe data de 19 aprilie
  • Biden nu consideră că America a trecut de greul pandemiei
408 afișări
Imaginea articolului Joe Biden anunţă că SUA este în grafic cu vaccinarea. Până pe 19 aprilie toţi americanii vor fi eligibili pentru imunizare

Joe Biden anunţă că SUA este în grafic cu vaccinarea. Până pe 19 aprilie toţi americanii vor fi eligibili pentru imunizare

Fiecare stat din SUA a administrat vaccinuri la cel puţin un sfert din populaţie, iar 19% din americani au trecut deja de rapel.

Motivat de cifrele bune ale campaniei de vaccinare, preşedintele Joe Biden anunţă noi veşti bune pentru americani.

Toţi adulţii vor fi eligibili pentru vaccinare mai devreme de 1 mai.

„Anunţ astăzi că vom muta data respectivă de pe 1 mai pe 19 aprilie, la nivel naţional. Asta înseamnă că până cel târziu pe 19 aprilie, în fiecare parte a acestei ţări, fiecare adult cu vârsta peste 18 ani, 18 ani sau mai în vârstă, va fi eligibil pentru vaccinare”, a transmis Biden.

Liderul de la Casa Albă s-a lăudat cu faptul că e aproape de vaccinarea a 200.000 milioane de americani, cu cel puţin o doză, în primele 100 de zile ale mandatului.

Obiectivul său iniţial a fost de două ori mai mic.

„Ieri, am depăşit 150 de milioane de vaccinuri în 75 de zile, primele 75 de zile din administraţie şi din drumul nostru spre obiectivul de 200 de milioane de vaccinuri până la 100-a zi de mandat. La acea vreme, unii au spus că 100 de milioane de vaccinări sunt prea ambiţioase, dar apoi au declarat că obiectivul nu a fost suficient de ambiţios”, a adăugat preşedintele american.

Înainte de conferinţa de presă, Biden a vizitat un centru de vaccinare din Virginia. Acolo s-a ferit să spună că America a trecut de ce era mai greu în criza Covid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici