Joe Biden despre conducta Nord Stream 2 dintre Rusia şi Germania "este o afacere proastă pentru Europa"

Preşedintele SUA,. Joe Biden, conducta Nord Stream 2 este o afacere proastă pentru Europa şi va stabili dacă sancţiunile sunt necesare pentru a opri proiectul dintre Rusia şi Germania, a declarat marţi purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki.

9293 afișări
Imaginea articolului Joe Biden despre conducta Nord Stream 2 dintre Rusia şi Germania "este o afacere proastă pentru Europa"

Joe Biden despre conducta Nord Stream 2 dintre Rusia şi Germania "este o afacere proastă pentru Europa"

Preşedintele S. Joe Biden, conducta Nord Stream 2 este o afacere proastă pentru Europa şi va stabili dacă sancţiunile sunt necesare pentru a opri proiectul dintre Rusia şi Germania, a declarat marţi purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki.

Administraţia Biden efectuează o revizuire a proiectului gazoductului.

Psaki a spus că Biden a precizat foarte clar că Nord Streeam 2 este o „afacere proastă pentru Europa”.

Conducta submarină, Nord Stream 2, este finalizată în proporţie de 90%, rămânând de constuit puţin peste 100 de km. Construcţia a fost reluată pe 6 februarie, la mai mult de un an după ce a fost oprită ca urmare a opoziţiei din partea administraţiei Trump şi a actelor Congresului SUA care a autorizat sancţiuni asupra companiilor şi persoanelor implicate în proiect.

Kremlinul a acuzat Washingtonul că încearcă să-şi promoveze propriile vânzări de gaze naturale lichefiate prin acţiunile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici