Joe Biden organizează conferinţe cu populaţia, săptămânal. Ce discuţie a avut cu Susie, o îngrijitoare din Texas

  • Susie, o îngrijitoare din Texas a avut ocazia să vorbească cu Biden.
  • Joe Biden organizează conferinţe video săptămânale cu americanii.
  • Susie a discutat cu Biden despre perioada pandemică şi cum i-a afectat meseria.
655 afișări
Imaginea articolului Joe Biden organizează conferinţe cu populaţia, săptămânal. Ce discuţie a avut cu Susie, o îngrijitoare din Texas

Joe Biden organizează conferinţe cu populaţia, săptămânal. Ce discuţie a avut cu Susie, o îngrijitoare din Texas

O îngrijitoare din Texas a avut o conversaţie video cu preşedintele Joe Biden.

Videoclipul face parte din seria video săptămânală a preşedintelui unde, Biden discută cu americani despre problemele actuale sau cele legislative. De data aceasta a discutat cu Susie, care a vorbit despre perioada pandemică şi cum a reuşit să se descurce cu salariul.

„Când pandemia a lovit, mi s-au tăiat orele de muncă. La fel şi salariul. Îngrijitorii nu au luxul sau privilegiul de a lucra de la distanţă. Simt că oamenii subestimează valoarea îngrijitorilor în societatea noastră. De asta sunt bucuroasă că preşedintele Biden vorbeşte despre îngrijre şi despre îngrijitori ca mine”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici