Joe Biden şi-a decorat biroul. Fiecare element are o simbolistică aparte pentru preşedinte

  • Joe Biden şi-a decorat biroul, cu elemente care amintesc de fiecare administraţie
  • Draperiile şi covorul sunt ale lui Bill Clinton
  • Deasupra şemineului, Joe Biden a pus portretul lui Franklin Roosevelt
556 afișări
Imaginea articolului Joe Biden şi-a decorat biroul. Fiecare element are o simbolistică aparte pentru preşedinte

De aproape un secol, fiecare preşedinte american şi-a aranjat după cum şi-a dorit. Joe Biden, în schimb, a păstrat câte un element care aminteşte de cele mai importante administraţii, pentru a reda ideea de unitate.

”Ultima data am găsit în Biroul Oval unul dintre portretele lui Franklin Roosevelt, pus deasupra şemineului”, a spus Matthew Costello, din Asociaţia Istorică a Casei Albe. ”Covorul şi draperiile sunt ale lui Clinton. Preşedintele Donald Trump le-a ales pentru biroul lui. Poţi spune câte ceva despre fiecare preşedinte, despre interesele şi liderii pe care îi admiră şi cu care se identifică”, a adăugat Costello.

Joe Biden şi-a pus în birou cinci portrete ale unor personalităţi care nu au mai fost până acum pe pereţii Biroului Oval. Aceştia sunt Eleanor Roosevelt, Rosa Parks, Martin Luther King Jr, Robert Kennedy şi Cesar Chavez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici