Joe Biden si Kamala Harris promit să reconstruiască America: ”Ţara are nevoie de un lider”

  • Joe Biden a prezentat-o oficial pe Kamala Harris, alegerea pentru funcţia de vicepreşedinte a SUA.
  • Ei au promis că, împreună, vor ”reconstrui Statele Unite” dacă îl vor învinge pe Donald Trump în noiembrie.
  • Kamala Harris: ”America are mare nevoie de un lider.”
564 afișări
Imaginea articolului Joe Biden si Kamala Harris promit să reconstruiască America: ”Ţara are nevoie de un lider”

Profimedia

Joe Biden şi-a prezentat oficial, miercuri, 12 august, alegerea pentru funcţia de vicepreşedinte, senatoarea Kamala Harris, dacă va câştiga alegerile din SUA. El a promis că, împreună cu aceasta, va ”reconstrui Statele Unite dacă îl va învinge pe Donald Trump în noiembrie.”
 
"Am avut de ales, dar nu am nicio îndoială că am ales persoana potrivită,” a declarat fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama, cu ocazia primei apariţii împreună cu senatoarea de culoare la Wilmington, în statul Delaware.
 
Cu Kamala Harris, Joe Biden face o alegere deja istorică. Ea ar putea deveni prima femeie de culoare şi prima femeie vicepreşedinte a SUA.
 
”America are mare nevoie de un lider. Avem un preşedinte căruia îi pasă mai mult de el decât cei care l-au ales,” a spus şi Kamala Harris.
 
După anunţul că senatoarea ar putea deveni vicepreşedintele Americii, Donald Trump nu a ezitat să o atace pe Kamala Harris despre care a spus că a fost ”lipsită de respect faţă de fostul vicepreşedinte în timpul dezbaterilor democraţilor” şi a avut performanţe ”mediocre” în campanie.
 
Insă Joe Biden i-a răspuns: ”Mai surprinde pe cineva că Donald Trump are o problemă cu o femeie puternică sau cu femei puternice în general?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici