John Bolton afirmă că SUA doresc ieşirea Marii Britanii din UE considerând că acest lucru ar consolida NATO

Statele Unite vrea ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană întrucât o altă ţară independentă şi puternic ar ajuta NATO să devină o organizaţie mai eficientă, a declarat John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitate Naţională, informează cotidianul Daily Telegraph.

665 afișări
Imaginea articolului John Bolton afirmă că SUA doresc ieşirea Marii Britanii din UE considerând că acest lucru ar consolida NATO

John Bolton afirmă că SUA doresc ieşirea Marii Britanii din UE considerând că acest lucru ar consolida NATO

"Preferinţa SUA în ceea ce priveşte Marea Britanie este să urmeze cursul a ceea ce oamenii au cerut şi să părăsească Uniunea Europeană. Este o lecţie pentru toată lumea privind triumful democraţiei", a declarat Bolton într-un interviu publicat vineri de Daily Telegraph.

"Cred că în mod particular ne va ajuta în NATO să avem o altă ţară independentă şi puternică care va ajuta NATO să fie mai eficientă", a declarat oficialul american, care a efectuat recent o vizită la Londra.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici