John Bolton promite o abordare mai dură în ceea ce priveşte relaţiile cu China

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Securitate Naţională, a declarat vineri că doreşte o abordare mai dură a Administraţiei Trump în ceea ce priveşte relaţiile cu China, menţionând că „acţiunile Chinei trebuie ajustate”, relatează Euronews.

769 afișări
Imaginea articolului John Bolton promite o abordare mai dură în ceea ce priveşte relaţiile cu China

John Bolton promite o abordare mai dură în ceea ce piveşte relaţiile cu China

Conform declaraţiilor lui Bolton, preşedintele american Donald Trump consideră că Administraţia de la Beijing a profitat de „ordinea internaţională” pentru prea mult timp, iar Statele Unite nu au făcut nimic să împiedice acest lucru.

„Acum este momentul să facem ceva”, a declarat Bolton într-un interviu pentru Hugh Hewitt Show.

„Atitudinea lui Trump în ceea ce priveşte China, o ţară văzută ca o problemă majoră a acestui secol, a creeat confuzie pentru Administraţia de la Beijing”, a adăugat consilierul.

John Bolton a lăudat atitudinea preşedintelui Trump şi a avertizat în ceea ce priveşte comportamentul Chinei din mai multe privinţe.

„Nu au mai văzut un preşedinte atât de dur până acum. Cred că atitudinea lor trebuie ajustată în ceea ce priveşte comerţul, relaţiile internaţionale, militare şi politice”, a declarat John Bolton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici