John Oliver: Trebuie să ne mărim testele masiv şi imediat, ca să ne întoarcem în lumea cu sport, restaurante, îmbrăţişări şi respingerea invitaţiilor la petrecere pentru că plouă

  • Experţii încurajează testarea pe scară largă a coronavirusului
  • John Oliver spune că nu au fost făcute suficiente teste în SUA
  • John Oliver vorbeşte despre cele două tipuri de testare
112 afișări
Imaginea articolului John Oliver: Trebuie să ne mărim testele masiv şi imediat, ca să ne întoarcem în lumea cu sport, restaurante, îmbrăţişări şi respingerea invitaţiilor la petrecere pentru că plouă

Foto: Facebook

Moderatorul emisiunii „Last Week Tonight with John Oliver” vorbeşte despre testare şi importanţa acesteia.

Preşedintele Trump a spus în martie că toţi cei care doresc un test pot să primească unul. O declaraţie falsă care a doua zi trebuia corectată de Alex Azar, secretar al Sănăţii şi Serviciilor Umane din Statelor Unite. Însă, după toate aceste discuţii, Oliver spune că lipsa testării continuă să persiste, iar virusul a ucis mai mulţi cetăţeni americani decât războiul din Vietnam.

„Vom analiza două tipuri majore de teste: teste de diagnosticare, care vă vor spune dacă aveţi virus chiar acum şi teste de anticorpi, care vă spun dacă aţi avut anterior. Acesta este motivul pentru care testarea este mai importantă acum ca niciodată”, spune Oliver.

„Trebuie să ne mărim testele masiv şi imediat, pentru că, dacă vrem să ne întoarcem în lumea cu care suntem obişnuiţi: cu sport, restaurante, îmbrăţişări şi respingerea invitaţiilor la petrecere pentru că plouă, şi nu pentru că s-ar putea să mori, doar testând vom putea să ajungem acolo ", precizează John Oliver.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici