Jose Manuel Barroso: Consider Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri, la Chişinău, că vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene.

253 afișări
Imaginea articolului Jose Manuel Barroso: Consider Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene

Jose Manuel Barroso: Consider Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Vă mulţumesc pentru cuvintele calde adresate cu ocazia vizitei. Eu consider că Republica Moldova este ca şi parte a Uniunii Europene. Vizita mea este un semnal de recunoaştere a reformelor pe care le implementaţi", a declarat Jose Manuel Barroso după întâlnirea cu premierul Vlad Filat, potrivit PRO TV Chişinău.

"Astăzi am fost martori la semnarea a două acorduri financiare. Unul în domeniul sănătăţii, celălalt în educaţie. Am oferit până acum Republicii Moldova 122 de milioane de euro. Este cel mai mare ajutor oferit până acum unei ţări. Vreau să felicit toţi cetăţenii Republicii Moldova pentru eforturile pe care le fac pentru a contribui la implementarea reformelor", a spus Barroso.

"Perspectiva europeană pentru Republica Moldova există, acum trebuie să ne concentrăm pe finalizarea reformelor", a spus Barroso.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici