Joseph Biden a prezentat noi membri ai viitoarei Administraţii de la Washington

  • Joseph Biden a prezentat noi membri ai viitoarei Administraţii SUA
  • Janet Yellen a fost nominalizată pentru funcţia de secretar al Trezoreriei
  • Biden: "Această echipă arată precum America şi conferă seriozitate obiectivelor, cel mai mare nivel de competenţă"
917 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden a prezentat noi membri ai viitoarei Administraţii de la Washington

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, a prezentat, luni, noi propuneri pentru funcţii importante în viitoarea Administraţie de la Washington, Janet Yellen fiind desemnată pentru funcţia de secretar al Trezoreriei.

Janet Yellen, fost preşedinte al Rezervei Federale (FED), a fost nominalizată pentru postul de secretar al Trezoreriei, iar Wally Adeyemo, fost adjunct al consilierului pentru Siguranţă Naţională în timpul Administraţiei Barack Oabama, a fost desemnată adjunct al secretarului Trezoreriei.

Neera Tanden este propunerea lui Joe Biden pentru conducerea Biroului de Management şi Buget de la Casa Albă.

Cecelia Rouse, decan al Facultăţii pentru Afaceri Publice şi Internaţionale al Universităţii Princeton, a fost propusă pentru funcţia de preşedinte al Oficiului Consilierilor Economici.

"Această echipă arată precum America şi conferă seriozitate obiectivelor, cel mai mare nivel de competenţă şi o credinţă neclintită în promisiunile Americii. Aceşti oameni sunt pregătiţi să lucreze pentru toţi americanii", a declarat Joseph Biden, conform agenţiei Reuters.

Kate Bedingfield a fost numită director pentru Comunicare al Casei Albe, iar Jen Psaki, şef al Biroului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici