Joseph Biden trece pe primul loc în Pennsylvania şi se apropie de confirmarea victoriei în SUA

  • Joseph Biden trece pe primul loc în statul Pennsylvania
  • Biden are şanse foarte mari să obţină victoria în scrutinul prezidenţial
  • Surse: Donald Trump nu intenţionează să îşi recunoască înfrângerea
852 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden trece pe primul loc în Pennsylvania şi se apropie de confirmarea victoriei în SUA

BREAKING NEWS: Joseph Biden trece pe primul loc în Pennsylvania şi va deveni preşedinte al SUA

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a trecut pe primul loc în statul Pennsylvania şi este foarte probabil să câştige scrutinul prezidenţial din Statele Unite, dar preşedintele în funcţie, Donald Trump, contestă rezultatele şi nu intenţionează să îşi recunoască înfrângerea.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, era pe primul loc până acum în Pennsylvania, dar avansul său se micşorase în contextul numărării voturilor prin corespondenţă.

Potrivit rezultatelor anunţate după numărarea a 98% din buletinele de vot, Joseph Biden este acum pe primul loc în Pennsylvania, având un avans de peste 5.000 de voturi.

Câştigarea statului Pennsylvania i-ar aduce lui Joseph Biden o victorie clară în scrutinul prezidenţial. În momentul de faţă, Biden este creditat, potrivit diverselor proiecţii, cu 253-264 de voturi în Colegiul electoral federal, iar obţinerea victoriilor în Pennsylvania, Georgia şi Nevada i-a asigura cu uşurinţă cele 270 de voturi ale electorilor federali necesare pentru a deveni preşedinte al SUA.

Preşedintele în funcţie, Donald Trump, denunţă fraude electorale şi va contesta rezultatele în justiţie. Potrivit unor surse de la Casa Albă, Donald Trump nu intenţionează să îşi recunoască înfrângerea şi va intenta procese pentru a solicita renumărarea voturilor în statele decisive. În statele decisive pentru scrutin, sunt numărate în ultima etapă voturile trimise prin corespondenţă, iar aceste voturi sunt în principal pentru Joe Biden, dat fiind că Donald Trump a exprimat dubii privind această metodă de vot, iar simpatizanţii săi nu prea au votat prin corespondenţă.

CITEŞTE AICI MAI MULT - Alegeri SUA 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici