Joseph Biden, discurs de învingător: „Cred că vom fi câştigătorii”

  • Joseph Biden urmează să facă o declaraţie adresată cetăţenilor americani
  • Rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA este aşteptat
  • Joseph Biden ar putea câştiga statele Wisconsin, Michigan şi Nevada, apropiindu-se astfel de victorie
6719 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden, discurs de învingător: „Cred că vom fi câştigătorii”

UPDATE 23:15: Joe Biden a susţinut un discurs în care a susţinut că democraţii sunt pe punctul de câştiga alegerile din Statele Unite: 

Principalele declaraţii ale lui Joe Biden: 

- Chiar şi în condiţiile pandemiei, mai mulţi americani au votat la aceste alegeri decât oricând în istorie.

- Acest lucru ne-a arătat că aici, oamenii conduc şi ei hotărăsc cine este preşedintele.

- Mai mulţi americani au votat la aceste alegeri decât oricând în istoria americană. Peste 150 de milioane de oameni şi-au exprimat votul. Cred că este extraordinar.

- Acum, după o lungă noapte de numărare, este clar că vom câştiga suficiente state pentru a ajunge la 270 de voturi electorale necesare pentru a câştiga preşedinţia. Nu sunt aici pentru a declara că am câştigat. Dar sunt aici pentru a spune că atunci când numărătoarea va fi gata, cred că vom fi câştigătorii.

- Am câştigat Wisconsin cu 20.000 de voturi, acelaşi număr cu care a câştigat preşedintele Trump în urmă cu 4 ani. Michigan va încheia numărătoarea în curând şi simt că totul merge bine în Pennsylvania. Câştigăm 75% din voturile prin mail din Pennsylvania.

- Senatorul Harris şi cu mine suntem pe punctul de câştiga mai multe voturi decât a primit cineva vreodată în istorie.

- Doar trei campanii au învins preşedintele în funcţie şi  

- A fost o campanie lungă, dar a fost o perioadă dificilă pentru ţara noastră.

- Odată ce campania s-a încheiat va fi timpul să facem ceea ce am făcut mereu ca americani: Să ne ascultăm unii pe alţii, să ne respectăm, să ne pese de ceilalţi, să ne vindecăm. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că pentru a face progres trebuie să încetăm să ne tratăm oponenţii ca inamici. Ce ne uneşte ca americani este mai puternic decât ceea ce ne divide.

- Am fost ales ca democrat dar voi conduce ca preşedinte american.

- Voi munci la fel de greu pentru cei care nu au votat pentru mine, ca pentru cei care nu m-au votat.

- America a ajuns prea departe, a luptat prea multe bătălii pentru a lăsa acest lucru să se întâmple. Noi, americanii, nu ne vom preda.

- Sunt încrezător că nu va fi doar victoria noastră, ci o victorie pentru America şi când vom termina de numărat voturile şi vom prelua funcţia nu vor fi state albastre sau state roşii cu Statele Unite ale Americii.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, urmează să facă miercuri seară o declaraţie adresată naţiunii, informează CNN.

"Ne aşteptăm ca la un moment dat, în cursul zilei de astăzi, fostul vicepreşedinte să se adreseze poporului american", a declarat Jen O'Malley Dillon, şeful echipei de campanie a lui Joseph Biden.

Candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA ar putea câştiga voturile în statele Wisconsin, Michigan şi Nevada, apropiindu-se astfel de victorie, conform proiecţiilor electorale realizate de postul Fox News.

Joe Biden conduce la diferenţe mici în aceste state, care i-ar putea aduce încă 32 de voturi în Colegiul electoral federal. Joe Biden este creditat deja, conform proiecţiilor Fox News, cu 238 de voturi în Colegiul electoral federal, iar Donald Trump, cu 213.

Sunt aşteptate şi rezultatelor alegerilor în Pennsylvania, Carolina de Nord şi Georgia.

Potrivit proiecţiilor realizate de CNN, Joseph Biden este creditat cu 224 de voturi în Colegiul federal, iar Donald Trump cu 213.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici