Jumătate de tonă de cocaină, confiscată într-un port din Franţa. Unde erau ascunse drogurile

Autorităţile franceze au confiscat o jumătate de tonă de cocaină, în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, în urma perchiziţionării unei nave cargou de containere în portul Dunkerque, a anunţat marţi Gerald Darmanin, ministrul francez pentru Buget, printr-un comunicat.

1208 afișări
Imaginea articolului Jumătate de tonă de cocaină, confiscată într-un port din Franţa. Unde erau ascunse drogurile

Jumătate de tonă de cocaină, confiscată într-un port din Franţa. Drogurile erau ascunse printre fructe. Ce au descoperit anchetatorii

Drogurile au fost descoperite pe data de 29 aprilie în urma perchiziţionării unei nave cargou care transporta banane, informează cotidianul The New York Times. Nava venise din Surinam, America de Sud.

Procurorii francezi continuă ancheta în acest caz, se mai arată în comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici