Justin Trudeau s-a autoizolat, după ce soţia sa a prezentat simptome gripale

  • Premierul Canadei, Justin Trudeau, s-a autoizolat joi.
  • Decizia a fost luată după ce soţia sa, Sophie Gregoire Trudeau, a prezentat simptome de gripă.
  • Soţia premierului canadian a fost testată pentru depistarea noului coronavirus.
1562 afișări
Imaginea articolului Justin Trudeau s-a autoizolat, după ce soţia sa a prezentat simptome gripale

Sursa foto: Profimedia

Premierul canadian, Justin Trudeau, a comunicat că va intra în autoizolare în contextul în care soţia sa, Sophie Gregoire Trudeau, a manifestat în ultimele zile simptome gripale şi este testată pentru Covid-19, informează GlobalNews.ca.

Biroul premierului Canadei a comunicat că Sophie Gregoire Trudeau este supusă analizei pentru coronavirus după revenirea din Marea Britanie.

Premierul Justin Trudeau nu prezintă simptome gripale, dar s-a autoizolat până când va fi dat rezultatul testului pentru soţia sa. "Sfatul medicului este ca premierul să continue activităţile uzuale, dat fiind că nu prezintă simptome.

Cu toate acestea, din raţiuni de precauţie, premierul optează pentru autoizolare şi pentru a lucra de acasă până la primirea rezultatelor analizelor soţiei", precizează Biroul prim-ministrului Canadei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici